Hem

Jag är skådespelare/clown som är uppvuxen i Malmö men bor numera i Stockholm. Med min hemsida vill jag visa er mer vem jag är, så ni kan få en bättre bild av mig. Älskar utmaningar och möten med  människor. Nya möten med människor i olika sammanhang för att dela erfarenheter, åsikter, arbete och kontakter är något jag gillar. Ger mig sällan när jag har gått in i en utmanade situation.

2020 tog jag kandidat examen i teckenspråk/ dövblind tolkning. Så letar även efter sådana utmaningar också. En dröm jag haft länge är att kunna använda teckenspråket på olika sätt i teatern.

Om det är något mer ni undrar över så bara hör av er så svarar jag på de frågor som ni har.

Malin

 

Några ord från en medarbetare:

Andreas Hedlund- låtskrivare

”Öhrn är en rolig samarbetsparter. Hon utstrålar säkerhet och har ett brinnande intresse för humor av pantomimisk karaktär. Pålitlig och tekniskt lagd samt duktig på att samarbeta. Rekommenderas starkt!”

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.